Kulmien 3D-kestopigmentointi

Kulmien 3D-kestopigmentointi

RipsiBarilla kulmien 3D-kestopigmentointi on Brow Stylist Iida-Elinan erityisosaamisalaa. 3D-kestopigmentointien avulla jokaiselle toteutetaan ainutlaatuiset, kasvojen muodot ja lihaksiston huomioon ottavat kulmakarvat. Pigmentointisuunnitelma tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja mukaillen mahdollisuuksien mukaan kulmien luonnollista mallia. 3D-kestopigmentoinnilla saadaan toteutettua kulmakarvoihin 1-3 vuotta kestävä lopputulos. Väripigmenttejä viedään verinahkan (dermis) ylempiin kerroksiin. Pysyvyys on yksilöllistä, sillä ihotyyppi ja elintavat vaikuttavat kestoon. Ensimmäisellä kerralla tehdään mielummin liian vähän kun liikaa, jotta on mahdollisuus lisäämiseen vahvistuskerralla.

Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat aidoilta. Värisävyjä löytyy laidasta laitaan, joten sopiva sävy löytyy niin vaaleaan kuin tummaankin lopputulokseen. Mikäli ensimmäisen kerran jälkeen kulmista ei tule tarpeeksi tummia, voidaan vahvistuskerralla käyttää tummempaa sävyä.

Toisella käyntikerralla 3D-kestopigmentoituihin kulmakarvoihin tehdään värin vahvennukset sekä tarvittavat korjaukset ja/tai lisäykset. Toinen toimenpide tehdään aikaisintaan neljän viikon päästä edellisestä kerrasta ja sitä koskee samat valmistautumisohjeet kuin ensimmäisellä kerralla.

Muualla tehtyihin pigmentointeihin varataan kahden kerran pigmentointipaketti, sillä hyvä lopputulos vaatii kaksi käsittelykertaa.

Ennen ajan varaamista tutustu "LUE NÄMÄ ENNEN AJAN VARAAMISTA"-otsikon alla olevaan laajaan infopakettiin. Varaamalla ajan sitoudut siihen, että olet lukenut materiaalit ja kaikki materiaaleissa oleva on sinulle ok! Voit aloittaa pigmentointiprosessin myös varaamalla ajan maksuttomaan 30min konsultaatioon tai laittamalla sähköpostia iida@ripsibar.fi. Konsultaatiossa voimme käydä läpi pigmentointiprosessia sekä tehdä alustavaa suunnittelua.

Yleisimmät syyt hankkia 3D-kulmapigmentoinnit

Kulmien 3D-pigmentointipaketti 350 €

Pakettihintaan sisältyy suunnittelu, ensimmäinen käsittely, toinen käyntikerta sekä jälkihoitovoide. Maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Kolmas vahvistuskäsittely tarvittaessa/halutessa 60 €

(6-8 viikkoa edellisestä laitosta)

Vahvistuskäsittely Iidan tekemiin kulmiin 75 €

Väriä vielä jäljellä edellisestä pigmentoinnista

Ajanvaraus

Voit varata ajan

Iida tekee kulmia Jyväskylässä sekä Tampereella.

LUE NÄMÄ ENNEN AJAN VARAAMISTA

Usein kysytyt kysymykset
Picture of Kulmat ennen ja jälkeen pigmentoinnin

Kulmat ennen ja jälkeen pigmentoinnin

Lisää kuvia Iidan tekemistä kulmista löydät instagramista @browsbyiidaelina ja Facebookista nimellä Brow Stylist Iida-Elina