Tervetuloa RipsiBarin ajanvaraukseen!

 

Tekemällä varauksen hyväksyt RipsiBarin varausehdot.

Jos olet ottanut ripsesi muualla kuin RipsiBarilla, pyydämme sinua varaamaan ajan korjaus + huolto -palveluumme. Mikäli huoltoon saapuessasi huomaamme, että lyhyempi aika riittää, veloitamme normaalin huollon hinnan.

Huomaathan, että Jyväskylän uuden työntekijämme Pinjan ripsienpidennysajat ovat pienillä alennuksilla ja niiden tekoon on varattu hieman pidempi aika.

Ennen microblading-ajan varaamista tutustu nettisivuillamme microblading-otsikon alla olevaan laajaan infopakettiin. Varaamalla ajan sitoudut siihen, että olet lukenut tiedostot ja kaikki materiaaleissa oleva on sinulle ok! Voit aloittaa microblading-prosessin myös varaamalla ajan maksuttomaan 30min konsultaatioon tai laittamalla sähköpostia iida@ripsibar.fi.

Peruutathan ajan tarvittaessa vähintään 24h ennen varatun ajan alkamista. Alle vuorokauden sisällä peruutetusta ajasta perimme 50% varatun palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta laskutamme koko palvelun hinnan.

Ikäraja RipsiBarin palveluihin on 16 vuotta.
RipsiBar Tampere

Kauppakatu 12, 33210 Tampere
050 467 4311

RipsiBar Jyväskylä

Yliopistonkatu 42, 40100 Jyväskylä
044 552 2018

Mikäli ajan varaamisen kanssa on ongelmia, ole yhteydessä meihin sähköpostitse info@ripsibar.fi, puhelimitse tai Facebook-viestillä. Katso yhteystiedot sivun alalaidasta