Chrissanthie

Chrissanthie-tuotteet

Chrissanthie on suuren suosion saavuttama tuotesarja ripsienpidennysten puhdistamiseen sekä silmänympärysalueen kosteuttamiseen. Silmälääkärien kanssa yhteystyössä kehitetyt Chrissanthie-tuotteet ovat markkinoiden parhaat puhdistusaineet ripsienpidennyksille. Ainutlaatuinen koostumus sisältää teepuu-uutetta, joka on luonnon oma antiseptinen aine. Chrissanthie-tuotteet pitävät ripsesi puhtaina ja tämän lisäksi ehkäisevät silmäluomentulehdusta

RipsiBar myy Chrissathie-tuotteita niin kuluttajille kuin jälleenmyyjillekin.

Kuluttajille tuotteet saatavilla RipsiBar-liikkeestä Tampereelta (RipsiBarin yhteystiedot) sekä nettikaupastamme osoitteesta www.wonda.fi.

Jälleenmyyjille myymme tuotteita tilauslomakkeella. Voit tilata hinnaston täyttämällä alla olevan lomakkeen!

 

Chrissanthie-tuotteiden jälleenmyyjäksi?

Haluatko tehdä lisämyyntiä ripsiteknikon työn ohella? Chrissanthie on loistava tuotesarja ripsienpidennysten tekijälle, koska sen avulla asiakas voi pitää ripsensä puhtaana myös ripsihuoltojen välillä. Chrissanthie-puhdistustuotteet ehkäisevät silmäluomentulehdusta ja poistavat ripsistä meikin, pölyn sekä ihon tuottamat öljyt.

Chrissanthie Eyelid Cleanser

Silmälääkärien hyväksymä hellävarainen ja tehokas puhdistusaine silmäluomille, joka sopii erityisesti ripsienpidennysten puhdistukseen. Chrissanthie Eyelid Cleanser ehkäisee silmäluomentulehdusta sekä pitää ripsienpidennyksesi puhtaina. Chrissanthie-puhdistusgeeli ei vahingoita ripsienpidennyksien liimasidosta. Chrissanthie sisältää teepuu-uutetta, joka desinfioi ripsienpidennyksiä poistaen samalla ylimääräiset öljyt. Näin ripsienpidennyksesi pysyvät hyvänä pidempään ja esimerkiksi volyymiripsiviuhka pysyy auki.

Chrissanthie Foam Eyelid Cleanser

Silmälääkärien hyväksymä hellävarainen ja tehokas puhdistusaine silmäluomille, joka sopii erityisesti ripsienpidennysten puhdistukseen. Chrissanthie Foam Eyelid Cleanser ehkäisee silmäluomentulehdusta sekä pitää ripsienpidennyksesi puhtaina. Chrissanthie-puhdistusvaahto ei vahingoita ripsienpidennyksien liimasidosta. Tuote sisältää teepuu-uutetta, joka desinfioi ripsienpidennyksiä poistaen samalla ylimääräiset öljyt. Näin ripsienpidennyksesi pysyvät hyvänä pidempään ja esimerkiksi volyymiripsiviuhka pysyy auki.

Chrissanthie jälleenmyyntiin hoitolaasi

Täytä allaoleva lomake pyytääksesi hintatietoja tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@ripsibar.fi. Voit myös poiketa Tampereen tai Jyväskylän RipsiBarissa kysymässä lisätietoja.

 

Tilaa hinnasto!

Chrissanthie Eye Cream

Erittäin kosteuttava silmänympärysvoide, joka sopii käytettäväksi ripsienpidennysten kanssa.

Chrissanthie Eye Serum

Kosteuttava silmänympärysseerumi, joka kirkastaa silmänympärysaluetta. Voidaan käyttää ennen silmänympärysvoidetta tai yksinään. Soveltuu ripsienpidennysten käyttäjille.