Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ripsienpidennykset ovat kuituja, jotka liimataan kiinni asiakkaan omaan ripseen. Jos ripsienpidennyskuidut asennetaan oikein, eli omat ripset eivät ole liimautuneet toisiinsa, liimaa on kohtuullisesti ja luonnon ripsessä on oikea määrä pidennyskuituja, eivät ripsienpidennykset aiheuta omille ripsille pysyvää haittaa. Kauhutarinat aiheesta johtuvat väärin tehdyistä ripsienpidennyksistä, eli ripsistä joissa on käytetty liikaa liimaa ja ripsiä on liimattu yhteen ja joskus jopa ihoon kiinni. Jos ripset on asennettu väärin, voivat ne pidemmän päälle vahingoittaa asiakkaan omia ripsiä.
Klassisissa ripsienpidennyksissä jokaiseen omaan ripseen liimataan kiinni yksi pidennyskuitu ja volyymiripsissä n. 2-6 ohutta kuitua viuhkamaisessa muodostelmassa. Varsinkin volyymiripsistä, joissa pidennyskuitu on todella ohutta, saa tehtyä todella luonnollisen tai tuuhean näköiset ripset säätelemällä pidennyskuitujen määrää. Iäkkämmille naisille sopii ehdottomasti kevyet volyymiripset klassisten sijaan, koska lopputuloksesta saa pehmeämmän näköisen ja pysyvämmän.
Ripsienpidennysten keskimääräinen huoltoväli on 3-4 viikkoa, mutta huoltoväli on todella yksilöllistä. RipsiBarilla on viikon takuu ripsienpidennyksiin, eli jos viikon aikana tippuu jos suuri osa ripsistä, ota yhteyttä RipsiBariin. Jos olen käynyt muualla ottamassa ripsienpidennykset, minkä huoltoajan varaan RipsiBarilta? Jos olet ottanut ripsienpidennykset muualla kuin RipsiBarilla ja haluat tulla huoltoon RipsiBarille, sinun täytyy varata korjaus + huolto -palvelu (85 -87 €), jotta voimme varmistaa hyvän lopputuloksen. Jos ripset ovat hyvin tehdyt ja ripsihuollossa meneekin vain normaali huoltoaika, perimme siitä normaalin huollon hinnan. Korjaus + huolto -palvelussa emme tee poikkeuksia, joten älä varaa normaalia huoltoaikaa, jos ripsesi eivät ole RipsiBarilla tehdyt.
Ripsienpidennykset sovelletaan aina asiakkaan toiveiden, mutta huomioon pitää ottaa asiakkaan omat ripset. Luonnollisia ripsiä toivova saa luonnolliset ripsienpidennykset. Näyttäviä ripsiä toivova saa niin näyttävät ripset, kuin hänen omat ripsensä sallivat. Lyhyisiin ripsiin ei voida asentaa pitkiä kuituja ja paksuja viuhkoja. Ripsienpidennyskuituja on myös monia erilaisia kaarevuuksia, joten ripsistä saa kaarevampaa tai suorempaa mallia.
Ripsienpidennyskuituja on kahta eri kategoriaa: ”mink lashes” ja ”silk lashes”. Ripsienpidennyskuidut ovat kuitenkin aina synteettistä kuitua, ja minkki ja silkki -sanat vain kertovat siitä, minkä tyyppistä synteettistä kuitua pidennys on.
Ripsienpidennysten teon ei missään nimessä tule sattua. Ripsienpidennysten oikeanlainen asennus tulisi olla kivuton kokemus. Jos ripsienteon kesken silmiä alkaa kirvelemään, ilmoita siitä heti ripsiteknikolle. Jos silmä vuotaa tai sitä kirvelee, on asia yleensä helposti korjattavissa, kunhan ripsiteknikko on tietoinen tilanteesta.
Ripsienpidennyksiä täytyy pestä, jotta ne säilyvät kauniina sekä turvallisina. Volyymiripsien viuhkat menevät sumppuun, jos niihin kerääntyy meikkiä tai ihon omia öljyjä. Pesemättömiin ripsienpidennyksiin kerääntyy paljon bakteereja, koska pinta-alaa niiden karttumiseen on enemmän. Ripsien pesu ripsienpidennyksiin tarkoitetulla puhdistusaineella (esimerkiksi Chrissanthie Eye Lid Cleanser -puhdistustuote) aamuisin ja iltaisin parantaa pidennysten pysyvyyttä. Emme suosittele pesemään ripsiä muilla kuin pidennyksille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Oikein tehdyt ripsienpidennykset eivät irtoa pesun yhteydessä.