• Kauneus Kickstart on Fabulous Finland Oy:n lanseeraama uusi rekrytointimalli, joka tarjoaa neljän kerran täysin ilmaisen koulutuksen kauneuden pariin!
  • Koulutuksessa saat kattavan teoriapaketin ripsienpidennyksistä sekä kulmien muotoilusta ja kaiken lisäksi pääset saman tien treenaaman oppimiasi taitoja käytännössä!
  • Koulutusohjelman päätteeksi on mahdollisuus työllistyä palkkatöihin Jyväskylän RipsiBarille.

 

"Hain alunperin RipsiBarin Kauneus Kickstartiin Tampereelle syksyllä 2019, koska kaipasin uusia tuulia elämääni. Kaupan kassalla tai lähihoitajan uniformussa työskenteleminen ei enää movitoinut samalla tavalla kuin aikaisempina vuosina. Jo nuoruudesta lähtien olen ollut kiinnostunut muodista, tyyleistä, kauneudesta ja meikeistä, joten ei ollut syytä olla hakematta kyseiseen koulutukseen. Aikaisempi designer-stylistin AMK-tutkintoni on entisestään herättänyt mielenkiintoa kauneutta ja sen ympärillä olevaa alaa kohtaan. Lisäksi uskoin olevani oikea henkilö toimitilan vistualistin tehtävään.

Kickstartin haun ollessa ohi, sain tiedon tulleeni valituksi. Kyllä se kieltämättä tuntui melko ihmeelliseltä, että kuinka juuri minä voin tulla valituksi ilman kauneusalan koulutusta/pätevyyttä. Odotin innolla tulevia koulutuspäiviä, koska minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta myöskään rekrytoivasta koulutuksesta. Koulutuspäivät olivat mielenkiintoisia ja informatiivisia, ja parasta kaikessa oli päästä tekemään ripsienpidennyksiä käytännössä. Koulutuksen edetessä huomasin omasta sorminäppäryydestä olleen hyvin paljon apua ripsiviuhkojen teossa ja asennuksessa. Onnistumisen kautta oma tahto ja halu ripsiteknikon urasta on kasvanut. Haastavinta koulutuspäivissä oli varmasti se, että malttoi olla itselleen armollinen, koska kukaan meistä ei ole seppä syntyessään. Hiljaa hyvä tulee!

Tämän hetkiset fiilikset on hyvät ja olen onnellinen siitä, että lähdin tähän mukaan! En malta odottaa niitä hetkiä, kun huomaan ripsiteknikon työn olevan minulle rutiininomaista. Odotan innolla myös yhteisiä idearikkaita hetkiä koko RipsiBarin tiimin kesken."

Viivi

 

HAKU ON PÄÄTTYNYT!

 

Lisätietoja koulutuksesta:

Jana Kaltygina / RipsiBar myymäläpäällikkö

info@ripsibar.fi

050 323 4132 / arkisin klo 9-17

Lataa infopaketti tästä!

Kauneus Kickstart infopaketti