Microblading

Microblading 

RipsiBarilla kulmien microblading on Brow Stylist Iida-Elinan erityisosaamisalaa. Sharp Brows -microbladingin avulla jokaiselle toteutetaan ainutlaatuiset, kasvojen muodot ja lihaksiston huomioon ottavat kulmakarvat. Microblading-suunnitelma tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja mukaillen mahdollisuuksien mukaan kulmien luonnollista mallia. Microbladingin avulla saadaan toteutettua kulmakarvoihin 8-12kk kestävä lopputulos. Väripigmenttejä viedään dermiksen ja epidermiksen rajalla olevaan kerrokseen, eli ei niin syvälle kuin esimerkiksi tatuoinnissa. Pysyvyys on yksilöllistä, sillä ihotyyppi ja elintavat vaikuttavat kestoon. Ensimmäisellä kerralla tehdään mielummin liian vähän kun liikaa, jotta on mahdollisuus lisäämiseen vahvistuskerralla.

Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat aidoilta. Mikäli ensimmäisen kerran jälkeen kulmista ei tule tarpeeksi tummia, voidaan vahvistuskerralla tehdä tummempaa.

Vahvistuskerralla microblading-kulmakarvoihin tehdään värin vahvennukset sekä tarvittavat korjaukset ja/tai lisäykset. Toinen toimenpide tehdään aikaisintaan neljän viikon päästä edellisestä kerrasta ja sitä koskee samat valmistautumisohjeet kuin ensimmäisellä kerralla.

Muualla tehtyihin pigmentointeihin ja microbladingeihin varataan useimmiten kahden kerran pigmentointipaketti, sillä hyvä lopputulos vaatii todennäköisesti kaksi käsittelykertaa.

Ennen ajan varaamista tutustu "LUE NÄMÄ ENNEN AJAN VARAAMISTA"-otsikon alla olevaan laajaan infopakettiin. Varaamalla ajan sitoudut siihen, että olet lukenut materiaalit ja kaikki materiaaleissa oleva on sinulle ok! Voit aloittaa microblading-prosessin myös varaamalla ajan maksuttomaan 30min konsultaatioon tai laittamalla sähköpostia iida@ripsibar.fi. Konsultaatiossa voimme käydä läpi microblading-toimenpidettä sekä tehdä alustavaa suunnittelua.

Microblading (sis. vahvistuskerta) 300 €

Pakettihintaan sisältyy suunnittelu, ensimmäinen käsittely ja yksi vahvistuskerta. HUOM. Ei sisällä puuterimaista Shading-menetelmää, eikä hoitovoidetta. Maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Shading microbladingin yhteydessä + 40 €

Suositellaan, mikäli haluat meikatun näköiset kulmat tai sinulla ei ole juurikaan omia kulmakarvoja.

Vahvistus alle 6kk päästä edellisestä kerrasta 75 €

Iida-Elinan tekemiin kulmiin

Vahvistus alle 1 v. päästä edellisestä kerrasta 100 €

Iida-Elinan tekemiin kulmiin

Vahvistus yli 1 v. päästä edellisestä kerrasta 200 €

Iida-Elinan tekemiin kulmiin, jos väriä on vielä jäljellä.

Ajanvaraus

Voit varata ajan

Iida tekee kulmia Jyväskylässä sekä Tampereella.

LUE NÄMÄ ENNEN AJAN VARAAMISTA

Usein kysytyt kysymykset
Picture of Kulmakarvat ennen ja jälkeen

Kulmakarvat ennen ja jälkeen

Lisää kuvia Iidan tekemistä kulmista löydät instagramista @browsbyiidaelina ja Facebookista nimellä Brow Stylist Iida-Elina