Microblading

Microblading

Sharp Brows -microbladingin avulla jokaiselle toteutetaan ainutlaatuiset, kasvojen muodot ja lihaksiston huomioon ottavat kulmakarvat. Microblading-suunnitelma tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja mukaillen mahdollisuuksien mukaan kulmien luonnollista mallia. Microbladingin avulla saadaan toteutettua kulmakarvoihin 8-12kk kestävä lopputulos. Väripigmenttejä viedään dermiksen ja epidermiksen rajalla olevaan kerrokseen, eli ei niin syvälle kuin esimerkiksi tatuoinnissa. Pysyvyys on yksilöllistä, sillä ihotyyppi ja elintavat vaikuttavat kestoon. Ensimmäisellä kerralla tehdään mielummin liian vähän kun liikaa, jotta on mahdollisuus lisäämiseen vahvistuskerralla.

Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat aidoilta. Mikäli ensimmäisen kerran jälkeen kulmista ei tule tarpeeksi tummia, voidaan vahvistuskerralla tehdä tummempaa.

Vahvistuskerralla microblading-kulmakarvoihin tehdään värin vahvennukset sekä tarvittavat korjaukset ja/tai lisäykset. Toinen toimenpide tehdään aikaisintaan neljän viikon päästä edellisestä kerrasta ja sitä koskee samat valmistautumisohjeet kuin ensimmäisellä kerralla.

Microblading (sis. vahvistuskerta) 300 €

Pakettihintaan sisältyy suunnittelu, ensimmäinen käsittely ja yksi vahvistuskerta. HUOM. Ei sisällä puuterimaista Shading-menetelmää, eikä hoitovoidetta. Maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Shading microbladingin yhteydessä + 40 €

Suositellaan lisäpalveluna, mikäli haluat meikatun näköiset kulmat tai sinulla ei ole juurikaan omia kulmakarvoja.

Vahvistus 6kk päästä edellisestä kerrasta 75 €

Iida-Elinan tekemiin kulmiin

Vahvistus 12kk päästä edellisestä kerrasta 100 €

Iida-Elinan tekemiin kulmiin

Vahvistus 18kk päästä edellisestä kerrasta 150 €

Iida-Elinan tekemiin kulmiin, jos väriä on vielä jäljellä.

Ajanvaraus

Voit varata ajan

LUE NÄMÄ ENNEN AJAN VARAAMISTA

Usein kysytyt kysymykset
Picture of Kulmakarvat ennen ja jälkeen

Kulmakarvat ennen ja jälkeen

Lisää kuvia Iidan tekemistä kulmista löydät instagramista @browsbyiidaelina ja Facebookista nimellä Brow Stylist Iida-Elina