Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus on käsittely, jossa ripsien tyvi taivutetaan silikonimuottien ja permanenttiaineen avulla. Asiakkaan omien ripsien pituus huomioiden, valitaan oikean kokoinen muotti kolmesta eri vaihtoehdosta. Näin luodaan yksilöllinen ja uniikki lopputulos omien toiveidesi mukaan. RipsiBarilla kestotaivutukseen sisältyy myös ripsien kestovärjäys, koska permanenttiaine vie pigmenttiä omista ripsistä. Käsittelyn jälkeen Sinulla on siis kauniit, taivutetut ja tummat omat ripset. Ripset eivät suoristu samalla tavalla päivän mittaan, kuin ripsientaivuttimilla. Voit käyttää kestotaivutuksen jälkeen normaalisti ripsiväriä, mutta öljypitoisia silmämeikin puhdistustuotteita tulee välttää.

Kestotaivutus eroaa ripsipermanentista siten, että kestotaivutuksessa ainoastaan ripsien tyvi taivutetaan, kun taas permanentissa ripset kierretään koko pituudelta puolan ympärille. Permanentin vaarana on siis, että ripset taipuvat liikaa ja kääntyvät luomen alle. Usein nähdään myös ripsiä, jotka ovat permanentin jäljiltä sekaisin ja kikkaralla. Tätä vaaraa ei kestotaivutuksessa ole.

OSTA LAHJAKORTTI KESTOTAIVUTUKSEEN RipsiBarin verkkokaupasta: wonda. fi/lahjakortti

Ripsien kestotaivutuksen tekemiseen varataan aikaa noin 1,5h ja sen pysyvyys on 1-2kk, riippuen omien ripsien kasvukaaresta.

 

Ikäraja ripsien kestotaivutukseen on RipsiBarilla 16 vuotta.

  ripsien kestotaivutus

Peruutathan ajan tarvittaessa vähintään 24 tuntia ennen varatun ajan alkamista. Alle vuorokauden sisällä peruutetusta ajasta perimme 50% varatun palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta laskutamme koko palvelun hinnan.