Ripsienpidennykset helpottavat niin arkea kuin juhlaa. Juhlissa voit olla varma, että ripsesi pysyvät kauniina koko päivän, eikä sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi ripsivärin valumisesta. Oikein tehdyt ripsienpidennykset ovat turvalliset eivätkä vahingoita omia ripsiäsi. Hyvät ripset tunnistat siitä, että ne ovat erotellut, niissä ei näy liimapaakkuja ja ne ovat siistissä rivissä. Ripsiin saa eri kaarevuuksia, pituuksia ja paksuutta. Ripsien mallia voidaan muokata jokaisessa huollossa erilaiseksi, mutta aina ei ole kerralla mahdollisuutta todella dramaattisiin muutoksiin.

 

Ripsiteknikkomme osaavat katsoa sinulle sopivat ripset omien toiveidesi mukaan.
Ikäraja ripsienpidennyksiin on RipsiBarilla 16 vuotta.

Uudet ripsienpidennykset

Luonnollinen volyymiripsienpidennys 138 €

Varaa tämä jos haluat luonnolliset volyymiripsienpidennykset.

Näyttävä volyymiripsienpidennys 148 €

Valitse tämä, jos haluat näyttävämmät volyymiripsienpidennykset tai jos sinulla on itse todella tuuheat ripset.

RipsiBarin Ripsihuollot

75min Volyymiripsihuolto 73 €
90min Volyymiripsihuolto 85 €
Ripsienpidennysten poisto 30 €

HUOM! Jos ripsienpidennyksiä on huoltoa varatessa jäljellä enää muutamia, varaathan ajan ripsienpidennykseen ripsihuollon sijaan.

Jos olet ottanut ripsesi muualla kuin RipsiBarilla, pyydämme sinua varaamaan huollon sijaan ajan korjaus + huolto -palveluumme. Mikäli huoltoon saapuessasi huomaamme, että lyhyempi aika riittää, veloitamme normaalin huollon hinnan.

Varaa aikasi täältä:

RipsiBar Tampere

Korjaushuollot

105min Korjaus + Volyymihuolto 90 €

Peruutathan ajan tarvittaessa vähintään 24 tuntia ennen varatun ajan alkamista. Alle vuorokauden sisällä peruutetusta ajasta perimme 50% varatun palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta laskutamme koko palvelun hinnan.