Ripsienpidennykset helpottavat niin arkea kuin juhlaa. Juhlissa voit olla varma, että ripsesi pysyvät kauniina koko päivän, eikä sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi ripsivärin valumisesta. Oikein tehdyt ripsienpidennykset ovat turvalliset eivätkä vahingoita omia ripsiäsi. Hyvät ripset tunnistat siitä, että ne ovat erotellut, niissä ei näy liimapaakkuja ja ne ovat siistissä rivissä. Ripsiin saa eri kaarevuuksia, pituuksia ja paksuutta. Ripsien mallia voidaan muokata jokaisessa huollossa erilaiseksi, mutta aina ei ole kerralla mahdollisuutta todella dramaattisiin muutoksiin.

 

Ripsiteknikkomme osaavat katsoa sinulle sopivat ripset omien toiveidesi mukaan.
Ikäraja ripsienpidennyksiin on RipsiBarilla 16 vuotta.

Uudet ripsienpidennykset

Klassinen ripsienpidennys 118 €
Volyymiripsienpidennys 138 €

RipsiBarin Ripsihuollot

60min Klassinen ripsihuolto 62 €
75min Klassinen ripsihuolto 70 €
75min Volyymiripsihuolto 70 €
90min Volyymiripsihuolto 82 €
Ripsienpidennysten poisto 30 €

HUOM! Jos ripsienpidennyksiä on huoltoa varatessa jäljellä enää muutamia, varaathan ajan ripsienpidennykseen ripsihuollon sijaan.

Jos olet ottanut ripsesi muualla kuin RipsiBarilla, pyydämme sinua varaamaan huollon sijaan ajan korjaus + huolto -palveluumme. Mikäli huoltoon saapuessasi huomaamme, että lyhyempi aika riittää, veloitamme normaalin huollon hinnan.

Varaa aikasi täältä:

RipsiBar Tampere

Korjaushuollot

90min Korjaus + Klassinen huolto 85 €
105min Korjaus + Volyymihuolto 90 €

Peruutathan ajan tarvittaessa vähintään 24 tuntia ennen varatun ajan alkamista. Alle vuorokauden sisällä peruutetusta ajasta perimme 50% varatun palvelun hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta laskutamme koko palvelun hinnan.